4 X 365 = 1460 dagar sen Gilad Shalit kidnappades

24 Jun


Gilad Shalit kidnappades från israelisk mark OLAGLIGT ENLIGT INTERNATIONELL RÄTT

Israel har erbjudit Hamas 1000 fångar som sitter i israeliska fängelser i utbyte mot Gilad Shalit

Ledningen för Ships to Gaza ville inte ta med sig ett brev till Gilad Shalit

 

 

 

Gilad Shalit har inte tillåtits träffa någon representant för Röda Korset eller någon annan hjälporganisation sen han togs tillfånga OLAGLIGT ENLIGT INTERNATIONELL RÄTT

Gilad Shalit får inte ta emot några brev eller besök OLAGLIGT ENLIGT INTERNATIONELL RÄTT

Gilad Shalit hålls helt isolerad på okänd plats OLAGLIGT ENLIGT INTERNATIONELL RÄTT

Annonser

5 svar to “4 X 365 = 1460 dagar sen Gilad Shalit kidnappades”

 1. Gunnar Arnkvist juni 24, 2010 den 6:16 e m #

  Vänstern bryr sig inte om människor som far illa. Vänstern ser ner på på allt som har medmänksliga rättigheter at göra. Vänstern har en rejäl historia av att stödja terrorister, människoplågare och fascister.Alla som stöder Ship to Gaza borde stödja knarksmugglarnas krav att få komma till svensk hamn där tull eller annan myndighet inte kontrollerar införsel av varor.

 2. profanum_vulgus juli 1, 2010 den 6:54 e m #

  Hamas begärde ju annars bara 340 kvinnor och barn i utbyte. Varför har Israel bjudit över efter att ha vägrat att släppa så mycket som ett spädbarn i fyra år?Sedan undrar jag varför det skulle vara olagligt att ta fångar, anser inte Israel att det är krig?

 3. Noomi Berlinger-Stahl juli 1, 2010 den 11:21 e m #

  Nej, Hamas har enligt alla tillgängliga källor, inklusive vad Khaled Mash’al själv sa i veckan, begärt 1000 fångar i utbyte. Israel släppte i år 40 palestinska kvinnor som satt i israeliska fängelser i utbyte mot en videoinsplening av Shalit. Hittils är israel ovilligt att släppa mördare, men andra, t.e.x mördare som misslyckats, står på listan av de som kan släppas vid en fångväxling.FN, Amnesty, Röda Korset m.fl håller alla med om att det är olagligt för en sida i en konflikt att gå över internationella gränser och kidnappa motståndarnas soldater. Om du vill ifrågasätta även detta så har vi inte tillräckligt mycket verklighet gemensamt för att föra en koherent diskussion.

 4. Maria de Suède juli 1, 2010 den 11:33 e m #

  Framförallt sà gynnar inte det här Hamas eller snarare Palestinas sak, men det är ju bara en spottstyver av det som sker i hela världen. Vàld föder bara mer vàld etc… Hat föder bara mer hat etc…Det borde ju vara möjligt att bàde Palestinier och Israeler tillsammans säger ”Det räcker nu !” riktad till de bàda regeringarna, men den mänskliga naturen är komplicerad och det kommer ju inte att fungera… Hoppas jag har fel! Men det är aldrig endast en sidas fel, det är oftast bàdas… Man är tvà om att ha en dispyt…

 5. Noomi Berlinger-Stahl juli 2, 2010 den 8:35 f m #

  Tack för det, Marie. Man ser bättre med två ögon än med ett. Texten av Dr. Guilfoyle har fått ett eget liv och snurrar runt på nätet lite här och var…Jag är ändå optimistisk om att det ordnar sig till slut, men det är en process som tar den tid den tar. Man kan inte skynda på den innan båda parterna är mogna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: