Nynazister och IQ

4 Jan

För att vara berättigad att bli israelisk medborgare omedelbart, utan prövning eller väntan,måste man ha minst en judisk far eller morförälder. Det är en spegelbild av nasisternas logik, folk som hade en judisk mor eller farförälder räknades som jude, och resten av  den historien är känd.

Tillbaka till Israel. Om man själv inte haft turen att ha judiskt påbrå, så räcker det bra att vara gift med en dylik för att ha rätt att bli medborgare. På de senaste 20 åren har över en halv miljon människor flyttat till Israel från f.d. Sovjetunionen. De flesta flyttade för att de ansåg sig vara judar och hellre ville bo i Israel. Men en del flyttade för att komma bort från den trista kommunistiska arkitekturen, den låga levnadsstandarden och den ökande kriminaliteten. Och det var lättare att komma till Israel än något annat västerländskt land. Och även om en del av de nya invandrarna inte direkt hade fått rollen som Shylock, så gäller den enkla regeln, var man tillräckligt judisk för att nassarna skulle ha tagit en, så tar Israel nu emot.

Den rysktalande invandringen har varit till stor välsignelse för Israel. Det har kommit en massa duktigt och högutbildat folk och det går enligt alla indikatorer bra för dessa invandrare.

Men en del av dem känner sig inte hemma. Det är faktiskt värre än så, de rent av vantrivs. Särskilt de israeliska nynazisterna. Fy va de lider, alla fem. I Ryssland, där hade de det bra. Men det ska vara fan att vara nynazist i Israel. Ingen sympati alls. Och det kryllar av judar. Media i Israel styrs av judar, bankerna ägs av judar. Armén och polisen, judar hela bunten, till och med brottarna och fotbollsspelarna är judar, samt några araber. Men nynasister tycker inte om araber heller. De tycker om plufsiga, kortklippta, brednackade arier, där svålen syns under snaggen. Inte håriga levantiner som inte ens gillar sprit.

Om man är hårdhjärtad kan man ju säga att de fem medlemmarna i Hitlers mellanöstern-fanklub får ligga som de bäddat. Om de nu så gärna vill ha bostadsbidrag, barnbidrag, gratis språkundervisning och skatttefri bil, så får de väl stå sitt kast. Men lite medkänsla får man väl ha? Va jobbigt det måste vara, om man verkligen hatar judar, att bo i ett land där nästan alla är just judar. Om inte annat kan man ju tycka synd om nynazisterna i Israel, för att de är så in in helvete korkade?

 

Annonser

4 svar to “Nynazister och IQ”

 1. IDF januari 4, 2011 den 11:16 e m #

  Jag har ingen judisk förälder, är ej heller gift med en judinna, har inga som helst släktförbindelser. Men jag har tjänat staten, och är välkommen som medborgare i Israel.

 2. Noomi Berlinger-Stahl januari 5, 2011 den 1:07 e m #

  Visst går det även för andra att bli israelisk medborgare, men då går det inte per automatik. Tack för upplysningen.

 3. Kristina januari 5, 2011 den 3:11 e m #

  Verkar läskigt tragiskt med människor som avskärmar sig från verkligheten så totalt. Finns det ingen som funderar över deras psykiska hälsa i Israel?

 4. Noomi Berlinger-Stahl januari 6, 2011 den 9:40 f m #

  Enskilda knäppskallar finns nog överallt. Men du kan ha rätt i att det tyder på mentala problem om man avskyr judar men väljer att bo i Israel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: